Over Ons

Wij zijn Mozaïek Makers: een groep enthousiaste, klassiek geschoolde mozaïek kunstenaars, die geloven in de kracht van samenwerken. Ons doel is het bevorderen van contact tussen vakgenoten en de bekendheid en populariteit van onze prachtige kunstvorm te vergroten.

Mozaïek Makers komen regelmatig samen om elkaar te inspireren, samen te werken en van elkaar te leren. Op samenwerkdagen werken wij met elkaar aan een groepswerk of aan eigen mozaïekwerken – in een bepaalde stijl of met een nieuwe techniek… Deze regelmatige ontmoetingen, in een positieve en stimulerende sfeer, vormen onze groep en bevorderen het onderling uitwisselen van kennis, tips en vaardigheden. Zo staan wij samen sterk om onze klassieke mozaïekkunst bekender te maken.

Mozaïek Makers volgen de klassieke mozaïek traditie. Wij werken vooral met hamer en kapblok en de klassieke mozaïek materialen marmer en smalti. Vanuit deze traditionele mozaïek basis experimenteren wij in alle richtingen. Als groep staan wij open voor iedereen die de klassieke mozaïekkunst een warm hart toedraagt. Ben je net begonnen of heb je al jaren ervaring, wat jouw achtergrond ook is, je bent altijd welkom. Een Mozaïek Makers samenwerkdag is voor iedereen heel stimulerend en erg gezellig.

Wij zijn Mozaïek Makers… Jij ook?

Wil je eens kennis maken met Mozaïek Makers of wil je ons een vraag stellen?

Stuur dan een e-mail naar info@mozaiekmakers.nl