Samenwerken

Mozaïek Makers komen regelmatig bij elkaar tijdens samenwerkdagen. Wil je eens kennis maken met Mozaïek Makers? Geef je dan op voor de volgende samenwerkdag via info@mozaiekmakers.nl


Zaterdag 12 januari 2019 – START NIEUW GROEPSWERK
Het nieuwe jaar starten we met een nieuw groepswerk in lente-sfeer. Op zaterdag 12 januari kan iedereen ter plekke kiezen uit een aantal lentefiguren. Wil je graag ook je eigen stukje inbreng hebben in een groepswerk van Mozaïek Makers? Geef je dan nu op voor de samenwerkdag op 12 januari door een mail te sturen naar info@mozaiekmakers.nl.


Zaterdag 24 november – MINERALEN

Deze samenwerkdag staat in het teken van mineralen! We gaan als groep experimenteren met het gebruik van mineralen in onze mozaïeken. We starten bij de mineralenbeurs om mooie mineralen of ander gesteente te kopen.

Vervolgens gaan we aan het werk met de nieuwe aanwinsten en aanvullend materiaal naar keuze. We maken een aantrekkelijke compositie, waarin de mineralen centraal staan. Voor meer informatie over tijden, kosten, materialen en gereedschappen: mail naar info@mozaiekmakers.nl


Zaterdag 19 mei & zaterdag 2 juni – DOE MEE MET 3D!
De komende twee samenwerkdagen gaan we een 3D-sculptuur maken. Iedereen maakt zijn eigen sculptuur van ongeveer 30 tot 40 centimeter groot. Je krijgt een compleet materiaal pakket voor het maken van de 3D-ondergrond met duidelijke uitleg en stimulerende voorbeelden.
Zaterdag 19 mei maken we de 3D-ondergrond voor de (tuin)sculptuur.
Zaterdag 2 juni gaan we het gekozen mozaïek materiaal op de de 3D-ondergrond aanbrengen.
Lijkt het je leuk om mee te doen met dit project en de andere Mozaïek Makers te leren kennen? Geef je dan op voor deze twee samenwerkdagen en het 3D-sculptuur project door een mail te sturen naar info@mozaiekmakers.nl.
Wij zijn Mozaïek Makers… Jij ook? Dan zien we je graag op 19 mei en 2 juni. Tot dan!


Zaterdag 7 april – GROEPSWERK SAMENVOEGEN

Onze eerste samenwerkdag was een groot succes! Iedereen was enthousiast over het gezellige samenwerken en er zijn door iedereen erg leuke mozaïek-ideeën gemaakt. We zijn heel benieuwd

hoe het geheel van alle werken eruit gaat zien op onze volgende samenwerkdag zaterdag 7 april. Dan voegen we alle individuele stukken van het groepswerk samen. Verder werkt iedereen deze dag gezellig naast elkaar aan een eigen mozaïekwerk.
Wil jij ook graag een keer mee doen met zo’n leuke en inspirerende samenwerkdag? Geef je dan nu op voor de volgende samenwerkdag via info@mozaiekmakers.nl.


Zaterdag 20 januari – EERSTE MOZAÏEK MAKERS SAMENWERKDAG
Op deze dag komen wij als Mozaïek Makers voor het eerst bij elkaar. Het accent zal liggen op het kennismaken en het samen werken aan één gemeenschappelijk werk. Het groepswerk bestaat uit individuele delen die kunnen worden samengevoegd tot één geheel. Het thema van de groepsopdracht is food.
Vanwege het winter seizoen, krijg je wit materiaal. Met marmer, kiezels en glasaccenten mag iedereen naar eigen inzicht (winterse) structuren of patronen leggen, aansluitend aan het overkoepelende ontwerp. Alle werkstukken worden voor een tentoonstelling in het najaar van 2018 samengevoegd tot een gemeenschappelijk groepswerk.
Wilt u nog meer weten? Mail dan gerust naar info@mozaiekmakers.nl.